Οι αποστολές εσωτερικού εντός Ελλάδος πραγματοποιούνται:

Με MASS Courier για την Αττική με πάγια τιμή 5 € ανά παραγγελία και δωρεάν για παραγγελίες άνω των 120 €.

Με την ACS για τις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας, με πάγια τιμή 5 € ανά παραγγελία και δωρεάν για παραγγελίες άνω των 120 €.

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες μετά την ημερομηνία αποστολής. Για όλους τους άλλους προορισμούς εκτός Αττικής η εκτιμώμενη περίοδος παράδοσης είναι 1-4 εργάσιμες ημέρες.

Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε με Αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,00 € για παραγγελίες έως 120,00 €.
Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή για παραγγελίες έως 499 €.

Οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης παρέχονται μόνο ως κατευθυντήρια γραμμή και δεν λαμβάνουν υπόψη πιθανές καθυστερήσεις που προκαλούνται από εξωτερικούς παράγοντες ή διαθεσιμότητα αποθεμάτων. Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορούμε να παραδώσουμε σε ταχυδρομικές θυρίδες.

Οι Διεθνείς Αποστολές αποστέλλονται με:

  • Με DHL Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι μία (1) έως πέντε (5) εργάσιμες ημέρες μετά την ημερομηνία αποστολής με κόστος 35 € ανά παραγγελία.
  • Elta Courier για πιο αργή ημερομηνία παράδοσης από 5 έως 15 ημέρες με κόστος 12 € ανά παραγγελία.

Οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης παρέχονται μόνο ως κατευθυντήρια γραμμή και δεν λαμβάνουν υπόψη πιθανές καθυστερήσεις που προκαλούνται από εξωτερικούς παράγοντες ή διαθεσιμότητα αποθεμάτων.
Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορούμε να παραδώσουμε σε ταχυδρομικές θυρίδες.

Η υπηρεσία Αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμη σε διεθνείς παραγγελίες.

Η παράδοση είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 300 €.

*Πελάτες εκτός ΕΕ υπόκεινται σε τυχόν επιβαρύνσεις που ενδέχεται να προκύψουν από συναλλαγματικές διαφορές, εκτελωνισμούς κ.λ.π., για τις οποίες η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί, θα λάβετε ένα e-mail με τον αριθμό παρακολούθησης, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε το δέμα σας μέχρι την παράδοση.
https://www.dhl.gr/exp-en/express/tracking.html
Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να χρειαστούν 24 ώρες για να καταχωρηθούν τα στοιχεία παράδοσης στο σύστημά τους.

Η Artemis Creations επεξεργάζεται την παραγγελία σας και θα σας την παραδώσει μέσω courier.

Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να αποστέλλουμε τις παραγγελίες όσο το δυνατόν γρηγορότερα και με σειρά προτεραιότητας. Ανεξάρτητα από τυχόν έκτακτες περιστάσεις και με την επιφύλαξη της διαθεσιμότητας του προϊόντος, εάν δεν αναφέρεται συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο στην επιβεβαίωση, σκοπεύουμε να παραδώσουμε εντός 1 έως 5 εργάσιμων ημερών από την επιβεβαίωση της παραγγελίας.
Ωστόσο, η παράδοση ενδέχεται να διαρκέσει περισσότερο λόγω απροσδόκητων συμβάντων. Στην απίθανη περίπτωση που ο χρόνος παράδοσης υπερβαίνει τις 30 ημέρες, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας χωρίς χρέωση και θα σας επιστραφούν τα χρήματα.
Πριν κάνετε την παραγγελία σας, θα ενημερωθείτε για τις αναμενόμενες λεπτομέρειες παράδοσης (τρόποι παράδοσης κ.λπ.). Μόλις υποβάλετε την παραγγελία σας, εάν μας έχετε παράσχει τη διεύθυνση email σας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης με τα στοιχεία της αναμενόμενης παράδοσης.

Παράδοση εντός της Ε.Ε. δεν υπόκειται σε δασμούς ή πρόσθετους φόρους. Ωστόσο, εάν είστε πελάτης από χώρα εκτός Ε.Ε. χώρα, ενδέχεται να σας ζητηθεί να πληρώσετε επιπλέον δασμούς στον τελωνειακό έλεγχο. Οι διασυνοριακές παραδόσεις υπόκεινται σε πιθανή επιθεώρηση από τις αρμόδιες τελωνειακές αρχές. Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο για πιθανές πρόσθετες χρεώσεις ή επιθεωρήσεις.

Ο καταναλωτής, μετά την αγορά, έχει δικαίωμα υπαναχώρησης από τη Σύμβαση Πώλησης εντός 14 ημερολογιακών ημερών, από την ημέρα που παρέλαβε το προϊόν χωρίς να χρειάζεται να εξηγήσει τους λόγους υπαναχώρησης σύμφωνα με το άρθρο Ν. 2251/1994.

Ο καταναλωτής μπορεί να κάνει μια απλή δήλωση για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.

Όταν ο καταναλωτής ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης, υποχρεούται να επιστρέψει το προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών και η εταιρεία υποχρεούται να του επιστρέψει πλήρως τα χρήματα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που ειδοποιήθηκε η εταιρεία. Ο καταναλωτής επιβαρύνεται με χρέωση επιστροφής. Ο καταναλωτής δεν έχει δικαίωμα υπαναχώρησης μετά την πάροδο 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα υπογραφής της Σύμβασης Πώλησης.

Σε περίπτωση που η Artemis Creations δεν παραλάβει πίσω τα είδη, το ποσό που καταβλήθηκε δεν θα επιστραφεί.

Εάν τα παραγγελθέντα προϊόντα είναι προσαρμοσμένα, επιστροφές τέτοιων εξατομικευμένων προϊόντων δεν θα γίνονται δεκτές.
Τα προϊόντα δεν πρέπει να καταστραφούν, να αλλοιωθούν, να χρησιμοποιηθούν, να φορεθούν, να πλυθούν και πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους συσκευασία μαζί με όλα τα άλλα έγγραφα, εάν υπάρχουν, που συνοδεύουν τα προϊόντα αυτά. Τα κατεστραμμένα προϊόντα δεν γίνονται δεκτά και δεν επιστρέφονται τα έξοδα.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για την διεύθυνση επιστροφής στην Αθήνα.

Η εταιρεία δέχεται επιστροφές εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, μόνο εάν το εργαστήριο της εταιρείας επιβεβαιώσει ότι τα προϊόντα δεν έχουν φορεθεί ή χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο και είναι γνήσια.

Όταν ο καταναλωτής επιστρέψει το προϊόν μπορεί να επιλέξει άλλο προϊόν ίδιας ή υψηλότερης τιμής πληρώνοντας τη διαφορά.
Εάν ο καταναλωτής δεν επιθυμεί να το αντικαταστήσει αυτή τη στιγμή, τότε η εταιρεία παρέχει μια πιστωτική πώληση η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον χωρίς χρονικό περιορισμό για την αντικατάσταση του προϊόντος που αγόρασε.

Η Artemis Creations θα σας στείλει ένα e-mail επιβεβαιώνοντας την αποδοχή των επιστρεφόμενων προϊόντων και θα σας παράσχει επιβεβαίωση πίστωσης πώλησης.
Με τις διεθνείς επιστροφές, όλα εξαρτώνται από την επιλεγμένη μέθοδο επιστροφής. Σας συμβουλεύουμε να διατηρείτε τα tracking number για τις επιστροφές σας σε ασφαλές μέρος, και να είναι διαθέσιμες σε κάθε περίπτωση.

Η εταιρεία δεν επιστρέφει χρήματα εκτός εάν κάποιος ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός της νόμιμης προθεσμίας.

Εάν ο παραλήπτης των προϊόντων που αναφέρονται στη φόρμα παραγγελίας είναι διαφορετικός από το άτομο που πραγματοποίησε την πληρωμή για αυτά τα προϊόντα, το ποσό που καταβλήθηκε για τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα επιστραφεί στο άτομο που πραγματοποίησε την πληρωμή.

Η Artemis Creations δεν ευθύνεται για τις συναλλαγματικές διακυμάνσεις που προκύπτουν κατά την έκδοση επιστροφών χρημάτων σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα που σε άλλο νόμισμα διαφορετικό από το Ευρώ.
Οι τραπεζικές χρεώσεις δεν επιστρέφονται

Σε περίπτωση που η επιστροφή σας δεν συμμορφώνεται με τους όρους και τις προϋποθέσεις, δεν θα δικαιούστε καμία επιστροφή του ποσού που έχει ήδη καταβληθεί στην Artemis Creations.

Search

COLLECTIONS
CATEGORIES

Share With Your Friends

  • Size

  • Material

  • Category