• Αποθηκεύστε τα κοσμήματά σας σε ένα κουτί με υφασμάτινη επένδυση. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι τα κομμάτια δεν αγγίζουν το ένα το άλλο και δεν θα τρίβονται μεταξύ τους εάν το κουτί είναι ενοχλημένο. Δεδομένου ότι ορισμένα μέταλλα είναι ισχυρότερα από άλλα και ορισμένες πέτρες είναι πιο σκληρές από άλλες, μπορούν να χαράξουν το ένα το άλλο.
 • Αφαιρέστε όλα τα κοσμήματα όταν κάνετε μπάνιο ή κολύμπι. Τα σαμπουάν και άλλα προϊόντα σώματος μπορούν να συσσωρευτούν σε κοσμήματα, να θολώσουν τις πέτρες και να βλάψουν τη λάμψη των μετάλλων. Επιπλέον, το ζεστό νερό μπορεί να προκαλέσει αποχρωματισμό και ζημιά σε ορισμένα μέταλλα, ιδιαίτερα σε ασήμι.
 • Δεν πρέπει να φοράτε ακριβά κοσμήματα όταν κάνετε χειρονακτικές δουλειές και εργασίες. Η εφίδρωση και τα προϊόντα καθαρισμού μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στα κοσμήματά σας. Οι πιθανότητες να χτυπήσουν δαχτυλίδια και βραχιόλια σε επιφάνειες αυξάνονται κατά τη διάρκεια τέτοιων εργασιών, επομένως πρέπει πάντα να αφαιρούνται.

Τα  Artemis Creations κοσμήματα δημιουργούνται με μεγάλη προσοχή και η ποιότητα έχει μεγάλη σημασία για τη εταιρία μας. Όλα τα κομμάτια μας είναι προσεκτικά χειροποίητα για να διαρκέσουν στο χρόνο.
Εάν χρειάζεται να επισκευάσετε ένα κομμάτι, στείλτε μας email στο info@artemis-creations.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο (+30) 6945337162. Μπορούμε να δεχτούμε επισκευές μόνο για είδη που αγοράζονται απευθείας από εμάς.

Σας προσφέρουμε την πρώτη επιμετάλλωση δωρεάν.

Artemis Creations θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει τα κατασκευαστικά ελλατώματα χωρίς χρέωση έως και 1 έτος από την αρχική ημερομηνία αγοράς.
Όλες οι επισκευές αξιολογούνται σε ατομική βάση. Αφού παραλάβουμε και εξετάσουμε το συγκεκριμένο κομμάτι, αξιολογούμε το κόστος (αν υπάρχει) της επισκευής και προχωράμε σε αυτό μόνο μετά από επιβεβαίωση του πελάτη.
Και στις δύο περιπτώσεις (επισκευής και επιμετάλλωσης) τα έξοδα αποστολής για την αποστολή του κοσμήματος σε εμάς και πίσω σε εσάς, επιβαρύνουν τον πελάτη.

Όλα τα ασημένια κοσμήματά μας είναι κατασκευασμένα από μασίφ ασήμι (925), με ματ ή γυαλιστερό φινίρισμα. Το ασήμι είναι πολύτιμο μέταλλο και παρόμοιο με τα περισσότερα μέταλλα, αμαυρώνει με την πάροδο του χρόνου. Η αμαύρωση θα εμφανιστεί ως αποχρωματισμός που μπορεί τελικά να γίνει μαύρος. Όταν το ασήμι γίνεται μαύρο αυτό σημαίνει ότι το μέταλλο έχει οξειδωθεί, κάτι που είναι πραγματικά φυσιολογικό για τα ασημένια κοσμήματα. Η ατμοσφαιρική οξείδωση είναι μέρος των ιδιοτήτων του μετάλλου. Η ταχύτητα με την οποία αμαυρώνεται ή οξειδώνεται το “καθαρό” ασήμι μπορεί να επηρεαστεί από το γενικό περιβάλλον και το περιβάλλον του.

Η αποθήκευση του ασημιού σε ένα αεροστεγές δοχείο είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποτρέψετε την οξείδωση από το να αμαυρώσει τα κοσμήματά σας.

Χρησιμοποιήστε ένα γυαλιστικό πανί για να αφαιρέσετε τα ήπια σημάδια αμαύρωσης, σε συνδυασμό με προϊόντα αφαίρεσης αμαύρωσης από ασήμι, για πιο βαριά αμαύρωση. Χρησιμοποιήστε ένα μικρό κομμάτι βαμβάκι για να εφαρμόσετε την κρέμα αφαίρεσης αμαύρωσης τρίβοντας το ασήμι με μικρές κυκλικές κινήσεις. Μόλις αφαιρεθεί η αμαύρωση, ξεπλύνετε το ασημένιο αντικείμενο με νερό, πλύνετε καλά τα χέρια σας και στεγνώστε καλά τα αντικείμενα.

Όλα τα επιχρυσωμένα κοσμήματά μας έχουν παχιά στρώση από χρυσό 24Κ ή 18Κ, που προσφέρει μεγάλη αντοχή και εξαιρετική ποιότητα στο χρώμα της επιμετάλλωσης. Ωστόσο, όλα τα επιχρυσωμένα κοσμήματα ενδέχεται να χάσουν το χρώμα τους με την πάροδο του χρόνου. Αυτό είναι φυσιολογικό και συμβαίνει τις περισσότερες φορές, λόγω της χρήσης τους. Το ξεθώριασμα της επίστρωσης χρυσού εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η άμεση επαφή με χημικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται για την περιποίηση της επιδερμίδας, το επίπεδο εφίδρωσης ή ακόμα και το φυσικό PH του δέρματός σας. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να προσέχετε ιδιαίτερα τα επιχρυσωμένα κοσμήματά σας:
 • Αποφύγετε την άμεση επαφή με αρώματα, κρέμες, αντηλιακά, ασετόν, απορρυπαντικά.
 • Μην αποθηκεύετε τα κοσμήματά σας στο μπάνιο ή σε οποιοδήποτε υγρό μέρος. Το νερό δεν επηρεάζει την ποιότητα της επιμετάλλωσης, αρκεί να μην μένει πάνω στο κόσμημα. Το θαλασσινό νερό μπορεί να επηρεάσει τη φωτεινότητα της επιμετάλλωσης χρώματος.
 • Αποθηκεύστε τα κοσμήματά σας μακριά από το φυσικό φως του ήλιου και τη θερμότητα. Για επιχρυσωμένα κοσμήματα συνιστούμε να τα τοποθετήσετε σε προστατευτική (με επένδυση) κοσμηματοθήκη.
Προστατέψτε την επιμετάλλωση των κοσμημάτων σας αφαιρώντας τα, όταν πλένετε τα χέρια σας, κολυμπάτε, ασκείστε, καθαρίζετε και πριν εφαρμόσετε οποιοδήποτε είδος προϊόντος σώματος.
Ο χρυσός είναι διαχρονικός και ανθεκτικός, αλλά θα γρατσουνιστεί ή θα βαθουλώσει αν του φερθούμε απρόσεκτα ή “άγρια”. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να διατηρήσετε τη λάμψη των χρυσών κοσμημάτων σας:
 • Ο χειρότερος εχθρός του χρυσού είναι το χλώριο. Η επαναλαμβανόμενη έκθεση μπορεί να αποδυναμώσει τη δομή του χρυσού, οδηγώντας τελικά σε θραύση. Κρατήστε τα χρυσά σας κοσμήματα μακριά από χλωριωμένα προϊόντα καθαρισμού (όπως χλωρίνη) και μακριά από πισίνες και τζακούζι.
 • Θα πρέπει να μουλιάσεις τα χρυσά κοσμήματά σου για 3 ώρες και μετά να τα τρίψεις απαλά με ένα πολύ απαλό πινέλο. Ξεπλύνετε με καθαρό νερό και στεγνώστε με ένα πανί.
 • Στεγνώστε και γυαλίστε τα κοσμήματα με σαμουά ή μαλακό πανί μετά το πλύσιμο.

Search

COLLECTIONS
CATEGORIES

Share With Your Friends

 • Size

 • Material

 • Category