Οι ακόλουθοι «Όροι & Προϋποθέσεις», έχουν υιοθετηθεί από την Artemis Creations και πρέπει να εφαρμόζονται σε όλη τη σύμβαση πώλησης των προϊόντων Artemis Creations μεταξύ των καταναλωτών και της εταιρείας «Artemis Creations», η εταιρεία Άρτεμις Μαυροκεφάλου, η οποία έχει το αποκλειστικό δικαίωμα εμπορικής εκμετάλλευσης των προϊόντων της Artemis Creations και η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Φιλοθέη, 15237 Αθήνα.

Η εταιρεία Άρτεμις Μαυροκεφάλου λειτουργεί με βάση την Ελληνική Νομοθεσία και κάθε νομικό ζήτημα που προκύπτει θα ακολουθεί το Ελληνικό Δίκαιο. Όποιος θέλει να επικοινωνήσει με την εταιρεία μπορεί να το κάνει τηλεφωνικά (6945337162), μέσω e-mail (info@artemis-creations.gr) και μέσω των λογαριασμών στα social media (Instagram, Facebook) με την επωνυμία «Artemis Creations». Η εταιρεία έχει το αποκλειστικό δικαίωμα να τροποποιεί τους ακόλουθους Όρους, όταν και όποτε κρίνει σκόπιμο. Οι όροι θα ισχύουν όταν ο καταναλωτής δείξει τη διάθεση να συνάψει σύμβαση με την εταιρεία; πιο συγκεκριμένα από τη στιγμή που ο καταναλωτής κάνει την παραγγελία είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας. Για να ολοκληρωθεί η σύμβαση πώλησης, ο καταναλωτής θα πρέπει να αποδεχτεί τους «Όρους και προϋποθέσεις».

Οι καταναλωτές που επιθυμούν να αγοράσουν προϊόντα από την ιστοσελίδα της εταιρείας υποχρεούνται να δημιουργήσουν λογαριασμό, στον οποίο θα πρέπει να υποβάλουν τα προσωπικά τους στοιχεία (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση και e-mail) καθώς και τον τρόπο πληρωμής. Η διαδικασία είναι υποχρεωτική προκειμένου να διασφαλιστεί ο τρόπος πληρωμής και η διαφάνεια του ατόμου. Τα προσωπικά δεδομένα των καταναλωτών είναι ιδιωτικά, χρησιμοποιούνται μόνο για αυτόν τον λόγο και προστατεύονται πλήρως.

Οι τιμές των προϊόντων εμφανίζονται στην ιστοσελίδα και συμπεριλαμβάνεται ο φόρος.
Το κόστος αποστολής δεν συμπεριλαμβάνεται στην αρχική τιμή. Όταν οι καταναλωτές επιλέγουν το προϊόν, υποχρεούνται να καλύψουν το κόστος από τις παρεχόμενες προτεινόμενες μεθόδους. Σε περίπτωση που ο καταναλωτής κάνει την παραγγελία τηλεφωνικά και επιλέξει να κάνει κατάθεση, υποχρεούται να κάνει την κατάθεση εντός τεσσάρων ημερολογιακών ημερών.

Μέθοδοι πληρωμής:

 1. Δεχόμαστε πιστωτικές, χρεωστικές  και prepaid κάρτες (Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover) και ψηφιακό πορτοφόλι  Masterpass.
  Όλες οι συναλλαγές σε αυτόν τον ιστότοπο διεκπεραιώνονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον υποδοχής. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση της κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω του ηλεκτρονικής πλατφόρμας πληρωμής της “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank που χρησιμοποιούν TLS 1.2 κρυπτογράφιση πρωτοκόλλου με κρυπογράφιση σε 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι να φτάσει στον παραλήπτη της, ο οποίος θα μπορεί να τις αποκωδικοποιήσει χρησιμοποιώντας το κατάλληλο κλειδί.
 2. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να πληρώσετε με PayPal. Όταν επιλέγετε αυτήν την επιλογή στο ταμείο, θα κατευθυνθείτε στον ιστότοπο του PayPal για να πατήσετε “Σύνδεση” και να ελέγξετε το ποσό που εμφανίζεται πριν ολοκληρώσετε την πληρωμή σας στο “Πληρωμή τώρα”.
 3. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε μέσω τραπεζικής κατάθεσης, στα παρακάτω στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού:
  Alpha Bank
  Άρτεμις Μαυροκεφάλου του Θρασυβούλου
  1100 0232 0024 367
  ΙΒΑΝ GR48 0140 1100 1100 0232 0024 367
  BIC CRBAGRAA

Παρακαλούμε γράψτε το όνομά σας και τον αριθμό παραγγελίας σας στην απόδειξη κατάθεσης.

Τυχόν πρόσθετες χρεώσεις λόγω μεταφοράς χρημάτων από διαφορετικές τράπεζες χρεώνονται στον καταναλωτή.

Στείλτε μας την απόδειξη τραπεζικής μεταφοράς, προκειμένου να ενημερωθούμε νωρίτερα για την πληρωμή σας (Μπορεί να χρειαστούν 2-3 ημέρες για να δούμε την μεταφορά χρημάτων στην τράπεζα μας από άλλη τράπεζα).

 • Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή. Κατά τη στιγμή της παράδοσης, πρέπει να έχετε το σύνολο της παραγγελίας που αναφέρεται στο email επιβεβαίωσης αποστολής σε μετρητά. Ο courier δεν δέχεται επιταγές.
  Για ενδεχόμενες επιστροφές χρημάτων, πρέπει να δηλώσετε έναν τραπεζικό λογαριασμό.

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία εντός της ίδιας ημέρας που υποβάλατε την παραγγελία υπό την προϋπόθεση ότι η παραγγελία δεν έχει ακόμη εκτελεστεί. Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Artemis Creations είτε στέλνοντας ένα email στην Artemis Creations στην ακόλουθη διεύθυνση info@artemis-creations.gr  ή καλώντας στον αριθμό +306945337162 κατά τις εργάσιμες ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή 9 έως 5). Εάν η παραγγελία δεν έχει διεκπεραιωθεί ακόμα, δεν θα υπάρχουν χρεώσεις για την ακύρωση της παραγγελίας.

Η Artemis Creations διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία για λόγους ανωτέρας βίας ή άλλους λόγους που μπορεί να προκύψουν σε σχέση με τον Αγοραστή, όπως αδυναμία πληρωμής του οφειλόμενου ποσού, ψευδής διεύθυνση παράδοσης ή άλλους λόγους που αναφέρονται στην εσωτερική λειτουργία της Artemis Creations όπως π.χ. απόσυρση συγκεκριμένων προϊόντων, έλλειψη προϊόντων.

Ο καταναλωτής, μετά την αγορά, έχει δικαίωμα υπαναχώρησης από τη Σύμβαση Πώλησης εντός 14 ημερολογιακών ημερών, από την ημέρα που παρέλαβε το προϊόν χωρίς να χρειάζεται να εξηγήσει τους λόγους υπαναχώρησης σύμφωνα με το άρθρο Ν. 2251/1994.

Ο καταναλωτής μπορεί να κάνει μια απλή δήλωση για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.

Όταν ο καταναλωτής ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης, υποχρεούται να επιστρέψει το προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών και η εταιρεία υποχρεούται να του επιστρέψει πλήρως τα χρήματα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που ειδοποιήθηκε η εταιρεία. Ο καταναλωτής επιβαρύνεται με χρέωση επιστροφής. Ο καταναλωτής δεν έχει δικαίωμα υπαναχώρησης μετά την πάροδο 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα υπογραφής της Σύμβασης Πώλησης.

Σε περίπτωση που η Artemis Creations δεν παραλάβει πίσω τα είδη, το ποσό που καταβλήθηκε δεν θα επιστραφεί.

Εάν τα παραγγελθέντα προϊόντα είναι προσαρμοσμένα, επιστροφές τέτοιων εξατομικευμένων προϊόντων δεν θα γίνονται δεκτές.
Τα προϊόντα δεν πρέπει να καταστραφούν, να αλλοιωθούν, να χρησιμοποιηθούν, να φορεθούν, να πλυθούν και πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους συσκευασία μαζί με όλα τα άλλα έγγραφα, εάν υπάρχουν, που συνοδεύουν τα προϊόντα αυτά. Τα κατεστραμμένα προϊόντα δεν γίνονται δεκτά και δεν επιστρέφονται τα έξοδα.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για την διεύθυνση επιστροφής στην Αθήνα.

Η εταιρεία δέχεται επιστροφές εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, μόνο εάν το εργαστήριο της εταιρείας επιβεβαιώσει ότι τα προϊόντα δεν έχουν φορεθεί ή χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο και είναι γνήσια.

Όταν ο καταναλωτής επιστρέψει το προϊόν μπορεί να επιλέξει άλλο προϊόν ίδιας ή υψηλότερης τιμής πληρώνοντας τη διαφορά.
Εάν ο καταναλωτής δεν επιθυμεί να το αντικαταστήσει αυτή τη στιγμή, τότε η εταιρεία παρέχει μια πιστωτική πώληση η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον χωρίς χρονικό περιορισμό για την αντικατάσταση του προϊόντος που αγόρασε.

Η Artemis Creations θα σας στείλει ένα e-mail επιβεβαιώνοντας την αποδοχή των επιστρεφόμενων προϊόντων και θα σας παράσχει επιβεβαίωση πίστωσης πώλησης.
Με τις διεθνείς επιστροφές, όλα εξαρτώνται από την επιλεγμένη μέθοδο επιστροφής. Σας συμβουλεύουμε να διατηρείτε τα tracking number για τις επιστροφές σας σε ασφαλές μέρος, και να είναι διαθέσιμες σε κάθε περίπτωση.

Η εταιρεία δεν επιστρέφει χρήματα εκτός εάν κάποιος ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός της νόμιμης προθεσμίας.

Εάν ο παραλήπτης των προϊόντων που αναφέρονται στη φόρμα παραγγελίας είναι διαφορετικός από το άτομο που πραγματοποίησε την πληρωμή για αυτά τα προϊόντα, το ποσό που καταβλήθηκε για τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα επιστραφεί στο άτομο που πραγματοποίησε την πληρωμή.

Η Artemis Creations δεν ευθύνεται για τις συναλλαγματικές διακυμάνσεις που προκύπτουν κατά την έκδοση επιστροφών χρημάτων σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα που σε άλλο νόμισμα διαφορετικό από το Ευρώ.
Οι τραπεζικές χρεώσεις δεν επιστρέφονται

Σε περίπτωση που η επιστροφή σας δεν συμμορφώνεται με τους όρους και τις προϋποθέσεις, δεν θα δικαιούστε καμία επιστροφή του ποσού που έχει ήδη καταβληθεί στην Artemis Creations.

Τα προϊόντα της Artemis Creations είναι χειροποίητα και δημιουργούνται με μεγάλη προσοχή. Ωστόσο, στην απίθανη περίπτωση που ένα προϊόν έχει ελάττωμα, η Artemis Creations θα επιδιορθώσει ή θα αντικαταστήσει τα κατασκευαστικά σφάλματα δωρεάν έως και 1 έτος από την αρχική ημερομηνία αγοράς.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ζητήσετε την επισκευή ή την αντικατάσταση του κοσμήματος που αγοράσατε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να επιστρέψετε το κόσμημα, μαζί με την απόδειξη αγοράς, για αξιολόγηση.

Η εγγύηση που προσφέρεται στα προϊόντα η Artemis Creations δεν επηρεάζει τα νόμιμα δικαιώματά σας και παρέχεται συμπληρωματικά με αυτά τα δικαιώματα. Η εγγύηση περιλαμβάνει δωρεάν επισκευή του προϊόντος για ζημιές που προκαλούνται από κανονική χρήση. δεν περιλαμβάνει, ωστόσο, ζημιές που σχετίζονται με ακατάλληλο χειρισμό, ανωτέρα βία ή άλλους παράγοντες. Η εγγύηση δεν ισχύει εάν το προϊόν επισκευαστεί από μη εξουσιοδοτημένο τεχνικό. Ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής του προϊόντος από και προς τον τόπο επισκευής.

 • Σε περίπτωση που κάποια από τις διατάξεις των παρόντων Όρων Χρήσης κριθεί άκυρη, δεν θα επηρεάσει την ισχύ των άλλων διατάξεων που θα παραμείνουν σε ισχύ. Τα Μέρη έχουν συμφωνήσει με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στην παρούσα Συμφωνία.
  Το περιεχόμενο που παρέχεται μέσω της παρούσας Ιστοσελίδας δεν μπορεί να θεωρηθεί ως συμβουλή, ενθάρρυνση, πρόταση, οδηγία ή καθοδήγηση προς τους χρήστες να ενεργήσουν ή να παραλείψουν. Εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια των χρηστών να ενεργούν με δική τους βούληση, απαλλάσσοντας την Artemis Creations από την ευθύνη, όπως ορίζεται παραπάνω.
 • Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις Πώλησης και η ερμηνεία τους θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας και τα Δικαστήρια της Αθήνας είναι αρμόδια για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις Πώλησης.

Search

COLLECTIONS
CATEGORIES

Share With Your Friends

 • Size

 • Material

 • Category